Op ons blog delen we kennis en ervaringen over statische elektriciteit, ionisatie apparatuur, en andere relevante onderwerpen.
Hoe lang gaat ionisatieapparatuur mee? Dat is een vraag die we veel krijgen. In dit blog lees je welke factoren een rol spelen en hoe je zelf kunt zorgen voor een maximale levensduur.
Lees verderHoeveel statische elektriciteit is acceptabel? En vanaf wanneer ga je er hinder van ondervinden? In dit blog gaan we in op de grenswaarden.
Lees verderElektrische schokken door statische elektriciteit op de werkvloer zijn niet alleen irritant, maar kunnen ook gevaarlijke gevolgen hebben voor werknemers en het productieproces. In dit blog lees je meer over de oorzaken en oplossing.
Lees verderDe X-serie is de krachtigste serie ionisatiestaven die op dit moment verkrijgbaar is. In dit blog leggen we uit wat de voordelen zijn.
Lees verderStatische elektriciteit kan tot veel problemen leiden, zoals vonkoverslag, materialen die aan elkaar plakken, brand of zelfs explosies. Ongewenste statische elektriciteit ontladen is daarom cruciaal. Hier lees je hoe.
Lees verderStatische elektriciteit kan problemen en gevaren veroorzaken, zoals producten die aan elkaar plakken, brand en elektrische schokken. Welke problemen het meest voorkomen lees je in dit blog.
Lees verderDe hoeveelheid statische elektriciteit die wordt opgewekt is voor een groot deel afhankelijk van de betrokken materialen. Welke materialen het meest statisch kunnen worden (en welke juist niet) lees je in dit blog.
Lees verderDe hoeveelheid statische elektriciteit die wordt opgewekt is afhankelijk van verschillende factoren. Hier lees je welke factoren van invloed zijn.
Lees verderStatische elektriciteit ontstaat wanneer materialen in contact komen met elkaar en daarna worden gescheiden. Hoe het precies gaat, lees je in dit blog
Lees verderIn dit blog leggen we uit wat statische elektriciteit is en hoe het werkt. Ook gaan we kort in op de omstandigheden die zorgen dat statische elektriciteit wordt opgewekt.
Lees verder