Voor informatie en advies, bel 0546-604414

Over

Serutech is een kleinschalige onderneming. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en kwaliteit. Met deskundig advies helpen we bedrijven bij problemen met statische elektriciteit en folie-, papier- en kunststofverwerking.

Met meer dan 35 jaar ervaring, en omdat we samenwerken met hoogwaardige partners als Fraser, Lutz en Roto Swiss Tech, bieden we de beste oplossing voor uw probleem. Elke keer weer.

 

Serutech levert oplossingen aan bedrijven op het gebied van statische elektriciteit en bijproducten. Van kleine tot grote ondernemingen, toegepast op enkele machines of gehele productielijnen, u bent bij ons aan het juiste adres. Onze klanten zijn actief in allerlei industrieën. Zo adviseren en leveren we onder andere aan machinebouwers in de printindustrie, farmaceutische producenten, folieproducenten, verpakkingsproducenten, fabrikanten in de medische sector en fabrikanten van auto-onderdelen.

Deskundig advies

Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak hebben we ruime kennis van de techniek en toepassingen. Deze kennis en ervaring combineren we met een praktische insteek. Bij ons geen poeha, maar duidelijk advies en een goede oplossing. Doordat we een klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en reageren we snel.

Oplossingen snel geleverd

We vinden het belangrijk dat, wanneer we een oplossing hebben voor uw probleem, we ook snel die oplossing kunnen leveren. De levertijd is op bijna alle producten is 2-3 weken, van plaatsen van de order tot het moment dat het bij u wordt geleverd. Alle producten zijn made to order. Als een product een langere levertijd heeft, dan geven we dat van tevoren aan.

Hoogwaardige partners

We zijn trots om samen te werken met hoogwaardige internationale fabrikanten. Fraser Anti-Static is onze leverancier voor apparatuur om statische elektriciteit te neutraliseren en op te wekken. Door in te spelen op de vraag van onze klanten leveren we ook industriële messen van LUTZ Blades en apparatuur voor oppervlaktereiniging en pneumatische afzuigsystemen van Roto Swiss Tech.

Meer weten over

de service

van Serutech?

Neem contact op

Partners

Roto Swiss Tech Lutz Blades Fraser