Voor informatie en advies, bel 0546-604414

Industriële afzuiging

Industriële afzuigsystemen worden gebruikt voor het opvangen, filteren en afvoeren van stof, spaanders, folies en randstroken die vrijkomen tijdens verschillende productieprocessen. Onze afzuigsystemen worden gemaakt door het Zwitserse Roto Swiss Tech, dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. De afzuigsystemen worden individueel afgestemd op de behoeften en eisen van klanten en voldoen aan de geldende milieu- en arbeidsveiligheidsnormen.

Venturistream

Het Venturistream afzuigsysteem voor randafzuiging is een compact, mobiel systeem voor het transporteren van eindeloos materiaal. Het systeem is eenvoudig te installeren en modulair uitbreidbaar. Materiaaltransport is probleemloos. Dit compacte en eenvoudige transportsysteem is geschikt voor de afvoer van verschillende afvalproducten.

Cutstream

De afzuigsysteem uit de Cutstream-serie is een gecombineerd afzuigsysteem met ingebouwde cutters. Het systeem wordt samen met andere apparatuur gebruikt om producten uit de papier-, verpakkings- en kunststofindustrie pneumatisch te transporteren. Het gebruik van de cutters vermindert het afvalvolume aanzienlijk (tot een vijfde van het oorspronkelijke volume).

Toepassingsgebieden

De Venturistream en Cutstream worden veel toegepast in de volgende industrieën:

  • Kunststof- en folie-industrie
  • Druk- en papierindustrie
  • Afval- en recyclingindustrie
  • Drank- en voedselblikjes
  • Bouwmaterialen industrie
  • Machinebouw

Wilt u meer weten

over de oplossingen

van Serutech?

Neem contact op

Partners

Roto Swiss Tech Lutz Blades Fraser