Voor informatie en advies, bel 0546-604414

Ionisatiepistolen

Een ionisatiepistool is de perfecte combinatie tussen handzaamheid en effectieve oppervlaktereiniging. Door de geïoniseerde perslucht is een ionisatiepistool ideaal om gericht kleinere oppervlakken stofvrij te maken en tegelijkertijd statische lading te verwijderen. Onze ionisatiepistolen zijn lichtgewicht en makkelijk te bedienen door elke operator. Ze zijn zo ontworpen dat ze langere tijd te gebruiken zijn, zonder dat operators vermoeide armen of handen krijgen. 

Toepassingen

Ionisatiepistolen worden veel gebruikt om de oppervlakken van 3D producten stofvrij te maken, bijvoorbeeld in de automotive industrie en de farmaceutische, plastic-, voedings- en print- en drukwerkindustrie. Denk hierbij aan het afspuiten van gietproducten, labels, lenzen, mechanische en elektrische producten, verf, spiegels en voorruiten. Ionisatiepistolen worden vaak gebruikt bij een tussenproduct, of aan het einde van een productieproces.

Ionisatiepistool uitvoeringen

Ons ionisatiepistool is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met een 24V DC ionisator bovenop gemonteerd, een AC ionisator bovenop gemonteerd, of een AC ionisator onderop gemonteerd. Zo is er voor elke situatie een geschikte uitvoering.

Welk ionisatiepistool het meest effectief is voor uw toepassing is onder andere afhankelijk van de aanwezige stroomvoorziening en de persluchtaansluiting. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Levertijd: producten zijn made to order en hebben een levertijd van slechts 2-3 weken.

4125 ionisatiepistool AC. Voor het afspuiten van oppervlakken, om stof te verwijderen en statische elektriciteit te neutraliseren
4125 - ionisatiepistool AC
4825 ionisatiepistool 24V DC. Voor het afspuiten van oppervlakken, stof te verwijderen en statische elektriciteit te neutraliseren
4825 - ionisatiepistool 24V DC

Wilt u meer weten

over de oplossingen

van Serutech?

Neem contact op

Partners

Roto Swiss Tech Lutz Blades Fraser