Voor informatie en advies, bel 0546-604414

Fraser Anti-Static ionisatieapparatuur: de voordelen

Er zijn meerdere aanbieders van ionisatieapparatuur op de markt. De ionisatieapparatuur die wij leveren wordt ontwikkeld door Fraser Anti-Static uit Engeland en heeft ten opzichte van andere merken meerdere voordelen. Hieronder lees je welke.

Fraser Anti-Static is een gerenommeerde naam in de industrie. Ze zijn in 1991 begonnen met het ontwikkelen en leveren van ionisatieapparatuur. Inmiddels zijn ze over de hele wereld actief en leveren ze aan alle bekende industrieën. Nog steeds worden alle producten ontwikkeld en geproduceerd op hun hoofdkantoor in Engeland.

Onze klanten ervaren de volgende voordelen:

  1. “Make good quality products for a good price”. Fraser is een Engels familiebedrijf en dat merk je aan alles. Ze hebben een betrokken team van professionele, ‘down to earth’ medewerkers. De primaire focus ligt niet op het verdienen van veel geld, maar op het ontwikkelen van kwaliteitsproducten die lang mee gaan.
  2. Ze werken alleen met hoogwaardige onderdelen met een lange levensduur. Van de meest efficiënte elektronica tot Tungsten emitters: alles is van de hoogst mogelijke kwaliteit en bedoeld om zo lang mogelijk mee te gaan. Zo is de AC apparatuur bijvoorbeeld voorzien van een weerstandsgekoppelde technologie, waar andere leveranciers gebruik maken van de inefficiëntere capacitief gekoppelde technologie. Apparatuur is zoveel mogelijk ingegoten om de elektronica te beschermen. Het resultaat is een stevig, kwalitatief hoogwaardig product, dat met gemak minimaal 5 jaar mee gaat.
  3. Bij Fraser is ionisatieapparatuur het hoofdproduct. Ze focussen voor de volle 100% op de kwaliteit en ontwikkeling hiervan. Zo was Fraser een van de eerste bedrijven die ionisatieapparatuur met 24V DC technologie introduceerde. Tot op de dag van vandaag leveren ze constant kwaliteit.
  4. Uitgebreid productportfolio voor alle industrieën. Doordat Fraser een wereldwijd opereert heeft het inmiddels een oplossing voor elk probleem, in elke industrie en in elke ruimte.
  5. Standaard levertijd van 2-3 weken. De producten worden allemaal made-to-order in Engeland. Tussen het moment van plaatsen van de order tot het leveren zit slechts 2-3 weken.
  6. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Niet onbelangrijk: Fraser producten zijn niet duur. We zitten qua prijsniveau aan de onderkant van de markt.

Kortom, bestel je ionisatieapparatuur bij ons, dan ben je verzekerd van een constant hoogwaardig product, voor een goede prijs, dat lang mee gaat.

Weten wat de mogelijkheden zijn? We helpen je graag met vrijblijvend advies of een offerte. Meer informatie over Fraser Anti-Static vind je op hun website.

Wilt u meer weten

over de oplossingen

van Serutech?

Neem contact op

Partners

Roto Swiss Tech Lutz Blades Fraser